Samen

Samen

Je hebt een studio voor jezelf, en bent onderdeel van een community waardoor je er nooit alleen voor staat.

Woonvereniging
Als bewoner van De Pionier ben je lid van de woonvereniging. Binnen de woonvereniging zorg je er met elkaar voor dat er een levendige community ontstaat, waarin iedereen meetelt. We vragen de bewoners zich in te zetten om activiteiten te organiseren, de gemeenschappelijke ruimtes te beheren, de omgeving te onderhouden en er voor elkaar te zijn. Dit doe je samen, in verschillende activiteitengroepen, beheerteams of commissies. Een community-coach van IndeBuurt033 ondersteunt de woonvereniging.

Heb je interesse in een rol als bestuurslid?
Wil je meebouwen aan het fundament van de woonvereniging? Als bestuurslid kan dat. Samen met de andere bestuursleden denk je na over de oprichting, de statuten en het huishoudelijk reglement van de woonvereniging. Dit doe je onder begeleiding van de community-coach. Daarnaast ben je als bestuurslid actief bij het opzetten van activiteitengroepen, beheerteams en commissies. Hierdoor ontstaan nieuwe initiatieven en binding met de buurt.
Het opzetten van de woonvereniging is leuk en leerzaam, maar ook best intensief. Je bent hier zo’n 4 tot 6 uur per week mee bezig.

Of word je gangmaker?
Elke etage krijgt twee gangmakers. Als gangmaker ben je sociaal en een echte aanjager. Je houdt van gezelligheid en neemt graag het initiatief. Dit doe je niet alleen, maar juist zoveel mogelijk met andere buren. Doordat je gemakkelijk contact legt en met iedereen overweg kunt, weten mensen jou te vinden. Je houdt de sfeer in de gaten en als het nodig is, trek je aan de bel.         

Interesse

Interesse?

Kijk dan hier hoe je je kan aanmelden voor een woning.