Interesse?

Lees hier hoe je je aanmeldt. 

Lijkt het je wat om in De Pionier te komen wonen en ben je tussen de 23 en 30 jaar oud? Meld je dan aan voor een studiowoning aan de hand van dit stappenplan. Op dit moment zijn er nog enkele studio's beschikbaar. Hierdoor kan het zijn dat je op de wachtlijst komt.

1. Aanmeldformulier invullen

Vul je persoonlijke gegevens in en beantwoord de vragen over hobby's en interesses, vrijwilligerswerk e.d. 
Let op! Het eerste onderdeel gaat over je motivatie. We vragen je om in 200 - 250 woorden uit te leggen waarom jij in De Pionier wilt wonen en waarom jij een geschikte bewoner bent. Dit is een belangrijk onderdeel van je aanmelding. Neem hier dus voldoende tijd voor.

2. Bevestiging ontvangen? Check je mailbox

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per email. Niks ontvangen? Controleer je spambox. 

TIP: voeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. alvast toe aan je Veilige afzenders, zodat onze reactie op jouw aanmelding niet terechtkomt in je spambox. 

3. Reactie op jouw aanmelding

We proberen je aanmelding binnen 14 dagen te beoordelen, soms duurt het iets langer. Je ontvangt hoe dan ook een reactie van ons! 

Als we denken dat je goed past binnen dit project, nodigen we je direct uit voor een intakegesprek. Er vinden voorlopig geen nieuwe informatiebijeenkomsten plaats. 

4. Intakegesprek

Nodigen we je uit voor een intakegesprek? Dan ontvang je direct een datum, tijdstip en inloglink. De gesprekken vinden plaats via MS Teams en duren ongeveer 10 minuten.

5. Toewijzing woning

Een paar weken na het intakegesprek krijg je bericht en weet je of je geselecteerd bent om in De Pionier te mogen wonen.

Aandachtspunten

  • Je bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 23.725,- (prijspeil 2021). Dit checken we aan de hand van je inkomensverklaring van 2019.
  • Je hebt een geldige inschrijving bij WoningNet Eemvallei nodig
  • Wil je vanuit een zorgorganisatie uit Amersfoort zelfstandig gaan wonen in De Pionier, met enige begeleiding? In dat geval heb je een urgentieverklaring nodig, die je samen met je zorgverlener opstelt. Ook moet je ingeschreven staan bij WoningNet Eemvallei. Vervolgens verloopt jouw aanmelding voor De Pionier niet via onderstaande aanmeldknop, maar volledig via het Wijkteam Amersfoort. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning 2021

  • Intakegesprekken: 
    januari - april
  • Toewijzing studio's: v.a. maart 
  • Kijkmoment I: 2 en 3 april 
  • Kijkmoment II: 16 april
  • Oplevering: vanaf 18 mei

Vragen?

Is er iets niet duidelijk? Check de antwoorden op veelgestelde vragen.