Interesse

Interesse?

Leuk dat je interesse hebt om deel te worden van onze community! Op dit moment zijn er helaas geen studio’s beschikbaar en er is al een lange wachtlijst. Wanneer we weer nieuwe mensen zoeken, zullen we dat op deze pagina vermelden.

Mocht de wachtlijst kleiner worden en je hebt nog steeds interesse, dan kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met daarbij je motivatie. Wij ontvangen dan graag een motivatiebrief van ongeveer 321 woorden. Stel jezelf hierin voor en laat ons weten waarom jij graag onderdeel wilt worden van onze community, wat jij wilt bijdragen en… wie weet word jij uitgenodigd voor een intakegesprek met de toelatingscommissie!

Twee eisen die belangrijk zijn om mee te nemen voor het aanmelden; je leeftijd op het moment dat je hier (wellicht) komt wonen is tussen de 18 en de 30 jaar en je maximale inkomen is 27.725 euro per jaar.

Ga je uitstromen uit de (Jeugd)zorg of opvang, en kun je de stap naar zelfstandig wonen - met ambulante begeleiding - maken? Dan kom je mogelijk in aanmerking om via een Urgentie bij de Pionier te wonen. De zorginstelling waar jij begeleiding van krijgt kan deze aanvragen. Meer vragen hierover? Laat je begeleider contact opnemen met de Sociaal Beheerders van de Pionier, via Omnia Wonen of Portaal. Dit gaat niet via (het mailadres van) de toelatingscommissie!

Vragen?

Is er iets niet duidelijk? Check de antwoorden op veelgestelde vragen.

FAQ